Muller er den heldige stjerne af Bayern München

Tyskland Cup 1/8 final, Bundesliga to giganter Bayern München og Dortmund havde en klassisk showdown. Bayern München besejrede til sidst Dortmund med 2-1, forfremmelse af den tyske Cups top otte. I dette spil scorede Muller et mål for at sikre sejr, og det er værd at nævne, at Muller er Bayerns heldige stjerne, i sin karriere i Tyskland Cup scorede 16 mål og scorede 16 mål 16 kampe, Bayern alle sejre, den vindende sats på op til 100%.Billige Fodboldtøj til Børn tager dig til at se hvert spil.

Muller er Bayern Munchens ungdomsuddannelsesspiller og blev efterhånden holdets hovedkraft, men siden Ancelotti som Bayern München-leder har Mullers offensiv effektivitet gået glip af, også mistet hovedpositionen. Men siden Ancelotti’s undergang har Muller været Heynckes, og Muller har bevist sin evne med stort spil. I de sidste ni spil scorede Muller 2 mål for at hjælpe 4 gange, hvilket skabte 6 mål. Muller scorede det andet mål i den tyske Cup mod Dortmund, og Mullers mål var afgørende, og Bayern kunne næppe vinde uden Mullers mål.Bayern Munich tøj til børn understøtter de foretrukne stjerner.

Muller scorede et mål i det sidste kamp mod Stuttgart, og med målets mål scorede Muller et mål for første gang i den nye sæson. Sidste gang Muller var i stand til at score et mål i kampen i april i år, scorede Muller i træk imod Hoffenheim og Terry. Med dette tyske Cup mål scorede Muller 16 tyske cups i første hold i Bayern München, og de 16 mål blev scoret i 16 kampe. Og det er værd at nævne, at i de 16 tyske cups, som Muller scorede, scorede Bayern 16 sejren.Fodboldtøj til Børn med navn, hvad en god ting.

Muller er den heldige stjerne af Bayern München